Onze vrijwilligers
HOCE is een vereniging die alleen met vrijwilligers werkt. Onze inzet wordt niet geruild voor geld, maar wordt geruild voor het plezier dat wij beleven tijdens de hulp die wij aan u verlenen. Daarnaast is het voor ons prettig om te zien hoe u als eigenaar vorderingen maakt met uw hond en dat u samen met uw hond de gestelde doelen bereikt. We willen dat u, net als wij, plezier beleeft aan de omgang met honden. Wij zullen ons in ieder geval volledig voor u inzetten. Als u dat ook doet, staat niets een prettige hond-gezin relatie in de weg.
     
Bianca

Bianca Martin
- Coach
- Penningmeester

  Bianca Martin is penningmeester en coach bij HOCE. Ze coacht de pups op een ongedwongen, speelse manier, zonder baas of hond druk op te leggen. Honden leren de basisvaardigheden en worden opgevoed, baasjes krijgen inzicht in het gedrag van hun hond. ‘Ik doe het uit liefde voor honden, maar ook om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Veel onacceptabel gedrag van honden is te voorkomen door goede training. Daar draag ik graag aan bij.’ Bianca geeft les vanaf 2000. Ze heeft eerder lesgegeven in behendigheid en heeft gewerkt met moeilijke honden en asielhonden.

E-mail: bianca@hoce.nl

     
Marije

Marije Vinke
- Coach

  Marije geeft ook  behendigheidstraining.  Marije is werkzaam geweest als boekhoudster en is nu werkzaam als sociaal pedagoge.

E-mail: marije@hoce.nl

     
Pia

Pia Leijssenaar
- Coach
- Secretaris

  Het eerste contact dat u met de HOCE heeft zal (meestal) via Pia verlopen. Zij informeert u uitgebreid over onze werkwijze, de mogelijkheden en het cursusaanbod. Pia heeft vele jaren ervaring als instructrice op het gebied van gedrag en gehoorzaamheid. Met Assko, haar Chodsky Pes, traint ze KNPV zoek- en speurhonden. Pia is werkzaam in een Integraal Kind Centrum, haar huidige bron voor het vergaren van mensenkennis.

E-mail: pia@hoce.nl

     
Pascal

Pascal Vinke
- Coach
- Bestuurslid

  Bij Pascal, de jongste telg onder de coaches, ontbreekt het zeker niet aan hondenkennis. Pascal heeft als vrijwilliger gewerkt bij onder meer de Heuwkamp (nu DOC Enschede) en de dierenambulance. Hij heeft daarnaast ervaring als instructeur op het gebied van gedrag en gehoorzaamheid. Pascal is bovendien een bedrijf begonnen als hondenbegeleider. Samen met onze coach Marije is hij de gelukkige bezitter van 3 honden. Met alle honden is naar hartelust getraind op onder meer behendigheid en gehoorzame huishond.

E-mail: pascal@hoce.nl

     

Ruud Stap
- Coach
- Voorzitter

  Ruud "de eigenwijze" heeft op het gehele vlak van gedrag en gehoorzaamheid jarenlange ervaring als instructeur. Hij werkt het liefst met de oudere ongeleide projectielen (het gaat in dit geval over honden). Ruud wandelt in het dagelijks leven met zijn speciaal naar Nederland gehaalde Roemeense herdershonden Vlinder en Hommel, een in Nederland zeldzaam soort genaamd Ciobanesc Romanesc Carpatin. Ruud is werkzaam als it'er bij een grote bandenfabrikant, waardoor hij dagelijks veel contact heeft met collega's uit heel Europa.

E-mail: ruud@hoce.nl

     
ERIK

Erik van Wette
- Coach agility
 

Erik "de dwarse" heeft al 46 jaar ervaring met het trainen van honden. Eerst met Duitse Herdershonden, met als hoogtepunt een 6e plek bij het nationaal GG-kampioenschap tijdens de Winner 1973. In 1991 is hij overgestapt naar de langharige Hollandse Herdershond, waarbij hij inmiddels bij de 5e generatie in dezelfde foklijn is aangeland. Zijn huisgenoot is Ainur. Hij is een paar jaar instructeur behendigheid geweest, maar tegenwoordig bewerkt hij de website van het H.O.C.E.

E-mail: erik@hoce.nl